Update

Tentan är finally gjord och ny kurs har precis börjat. Jag tror att tentan gick ganska bra ändå. Det kom exakt samma frågor som förra året, så det var tur att man hade en gammal tenta att plugga på. 
 
När tentan var gjord drog jag och Elin till systemet och köpte lite dricka till tentaslasket. Sen blev det hem och sova och storstäda lägenheten som blivit bortprioriterad de två sista veckorna innan tenta. Förfesten var hemma hos Oskar som blev ganska lyckad ändå. Jag fick se på ett ungefär hur min lägenhet kommer att se ut som jag ska flytta till snart. Runt 12 tiden tog vi en taxi in till Harrys och där dansade vi loss hela kvällen! Jag har aldrig stannat till stängning där förut och blev super chockad när musiken tystnade och lamporna tändes. Så kul hade vi det! Jag ville nästan inte hem. Dock fick man ångra det dagen efter. Jag låg och tyckte synd om mig själv och åkte sen hem till mamma och pappa som bjöd på mat. På kvällen sen blev det bakishäng hemma hos Elin med chips och dipp. 
 
Jag och mina tjejer
 
I söndags bjöd farmor och farfar på kinamat på Thai silk och efter det så kom Izabel och Elin förbi och vi mös i soffan till massa cheesy chicflix och käkade pizza och drack milkshakes. En ganska så bra alla hjärtans dag om ni frågar mig. 
 
En update om idag kommer lite senare! 
Puss
Vardagslivet | |
Upp